Passeig marítim, 289
08860 - CASTELLDEFELS
(Barcelona)
Telef. 936644974
info@canperemarti.net

 
Español English

   

Castelldelfels, ciutat alegre, banyada per la Mediterrània, capital turística i gastronòmica del Baix Llobregat, ens ofereix un variat nombre de serveis disponibles, entre els quals destaca la restauració. Avui en dia, encara que hi ha una gran oferta de restaurants, “Can Pere Martí” es distingeix dels altres per la seva personalitat i elegància.

 

Només entrar, tots els sentits es deleixen:

  • La vista, preciosos quadres amb motius pintorescs pengen de les parets; a cada racó es pot apreciar un objecte col·locat estratègicament per a realçar-ho.

  • L’oïda, una suau música ambiental sona com a fons sense destorbar les nostres converses.

  • L’olfacte, i novament la vista, al arribar les viandes a taula.

  • I el tacte, perquè no marxarem sense que Neus ens acomiadi personalment, serrant-nos la mà. No ens sentirem pas com a clients, sinó com uns convidats que s’acomiaden de la seva amfitriona. 

Una àmplia terrassa i uns no menys espaiosos salons, separats en parts d’un tot, conformen un ambient íntim i, alhora, acollidor i familiar, on tothom pot gaudir d’una cuina delicadament elaborada. Un restaurant amb un alt component de seducció i imaginació, que sedueix a qui el visita per primera vegada. La cuina del restaurant ha anat evolucionant des del seus orígens,  terra endins, fins a l’oferta marinera que correspon a la seva actual ubicació. En “Can Pere Martí” es conjuguen els més exquisits plats mariners amb les essències més tradicionals de la cuina catalana. Una carta viva i  constant  que evoluciona pausadament al ritme de les estacions.

Dirigit pel Pere i la seva filla Neus, en “Can Pere Martí” també es fusionen el dinar i la pintura. Neus plasma les seves impressions en delicades teles que exposa en les parets del seu restaurant. A més a més, és la amfitriona  perfecta que sap donar el punt decisiu a l’hora de triar entre les nombroses delícies de la carta de la casa, així com aconsellar  curosament en matèria de vins, que en  “Can Pere Martí” es reuneixen en un celler selecte i complaent. Un tracte personal,  amable i simpàtic del nostre servei de sala fan inoblidable la seva visita a “Can Pere Martí”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 © Copyright 2006 CAN PERE MARTÍ.

web design by © Connect System, S.C.C.L.  [Créditos]